keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Perillä Tokiossa

Jotakuinkin ehjänä päästiin perille. Helsinki-Lontoo meni ihan hyvin mutta omasta puolestani voin sanoa että jatkolento oli kyllä melko helvetillinen. Lähinnä sen takia kun en saanut juuri yhtään unta koko aikana. 12h istuen hereillä paikkojen hiljalleen puutuessa ja kipeytyessä ei ollut mukava kokemus.

Mutta eipä tuon niin väliä kun täällä vihdoin ollaan. Perille päästyä kaikki onkin sitten sujunut hyvin. Päivän ohjelmaan laskeutumisen jälkeen kuului JR passien, metrolippujen ja vastaavien paperihommien hoitaminen, ruokailu ja pieni kierros Akihabarassa. Hotellihuone on muuten aika mukavan kokoinen, täytyy pistää tuosta kuvaa myöhemmin. Kerros on 38 ja näkymät sen mukaiset.

Ilma on ollut vaihtelevaa, välillä paistaa aurinko ja välillä näyttänyt melko sateiselta. Kosteutta kyllä piisaa, hirveä hiki päällä jatkuvasti vaikka lämpötila ei hirveän ylös ole vielä kohonnutkaan.

Kirjoittelen lähipäivinä lisää juttua. Nyt ei pysty keskittymään oikein mihinkään, alkaa väsymys olla sitä luokkaa. Muutamia kuvia ohessa ensimmäiseltä päivältä.


Narita.


Näkymää hotellihuoneen ikkunasta.


Akasakan kujilla metsästämässä ruokaa.


Poseerausta Akihabaralla.


Akihabaraa.


Akihabaraa.


Akihabaraa.

2 kommenttia:

 1. Loistavaa matkaa teille! Me kotiuduttiin just Berliinistä ja Potsdamista. Riittävän lämpöstä oli sielläkin ja hyvin grillaantu lärvi.

  Lisää kuvia vähäpukeisista japskitytöistä sitten seuraavissa updateissa!

  T

  VastaaPoista
 2. Jää odottelemaan lisää kuvia! Hianolta näyttää!
  E

  VastaaPoista