sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Harajuku

Käytiin tänään katsomassa Harajukun-alueen meininkiä. Paikka on lähinnä tunnettu siellä esiintyvistä cosplay, rockabilly, yms. porukoista. Eli tyyppejä jotka tulevat kerran viikossa turistien kuvattavaksi ja ihmeteltäväksi paikalliseen puistoon ja sen lähiympäristöön. Me olimme ilmeisesti hieman aikaisin liikkeellä kun ei hirveästi näkynyt muita kuin turisteja ja paikallisia lounas-piknikillä. Käväisimme myös katsomassa läheisen Meijin temppelin. Tuke ei kuulemma paikasta välittänyt kun siellä ei ollut edes saunaa.

Poistuimme Harajukulta Tokion keskustaan metsästämään ruokaa, söimme sushia, kiersimme hetken kauppoja ja palasimme hotellille.

Tämä nykyinen hotellimme on muuten ensimmäinen jossa ei ole minkäänlaista kolikkoautomaattia. Yleensä on vähintään juoma-automaatti ollut.


Meiji.


Sama.


Mies haravoimassa.


Ruusuja Harajukun puistossa.


Paikallisia Rockabillyjä.


Gootti-lolita.


Sushia syömässä.

3 kommenttia:

 1. Täytyy heti kommentoida minun suuhuni pantuja sanoja. Mainitsin vain, että jos olisin ollut itse keisari 1900-luvun alussa niin en olisi rakentanut noin tylsää mökkiä keskelle kaupunkia (ainakin sauna ja uima-allas olisi pitänyt olla).

  VastaaPoista
 2. Soosoo pojat :D Laitatteko tappeluksi noin niinku matkan päättymisen kunniaksi ;)

  Varmaan aika hieno paikka, laita lisää niitä cosplay kuvia :)

  Eeva

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti joudut tyytymään googlen kuvahaun tarjontaan jos haluat enemmän cosplay-kuvia. Kuten mainittua, me oltiin liian aikaisin paikalla ja ei nähty kuin tuo yksi.

  VastaaPoista