lauantai 10. heinäkuuta 2010

Tokio

Ollaan palattu lähtöruutuun, eli Tokiossa jälleen. Alkaa ikävästi olla matka lopuillaan, ainakaan minulla ei mitään hirveää hinkua Suomeen vielä olisi. Täällä riittäisi nähtävää ja tekemistä vaikka miten pitkään. Nämä viimeiset pari päivää pyöritään luultavasti ihan tässä Tokion keskustan alueella. Käydään katsomassa tärkeimmät turistikohteet, käydään ostoksilla ja muuta vastaavaa.

Tänään oli jälleen matkapäivä joka syö aikaa reilusti; pakkaaminen, check-out, rinkkojen kanssa asemalle, metrolla Osakasta Shin-Osakan asemalle, juna Shin-Osakasta Tokioon n. 3 tuntia, hotellin etsiminen, ja check-in. Saatuamme kamat huoneeseen lähdimme kävellen katsomaan läheisen Sony:n rakennuksen. Sitä mainostettiin Lonely Planetin kirjassa mielenkiintoisena kohteena kaiken esillä olevan uuden teknologian vuoksi. Läppäreitä, telkkuja, 3d telkkuja, yms. oli esillä, mutta täytyy sanoa että ei niin hirveästi meikäläistä innostanut. Tulipa sekin silti nähtyä.

Syömässä käytiin yhdella ginzan kapeista sivukujista sijaitsevassa pikkuruokalassa. Paikka oli lähes junaradan alla, osa pöydistä oli kadulla ja ne oli kyhätty tyhjistä kaljakoreista ja puulevyistä. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja tunnelma kohdillaan.


Ginzaa.


Ruokapöytä, ei saatavilla Ikeasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti